- Sukupuoli Haapavesi

Sexy nakne damer trondheim sex

sexy nakne damer trondheim sex

Litt seint ute med kaveh memes men.. Barberblader på nett self. Høyre slakter byrådets miljøfest til mill. Formue og lånekassestipend self. Predikantene må stanse reklamen etter VG-avsløring: Anbefalinger i for bytte av bank Spørsmål self. Det verste man kan være i er syk! Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy.

Log in or sign up in seconds. Submit a new link. Submit a new text post. Regler Reglene kan i sin helhet leses her. Under følger et sammendrag: Poster skal direkte angå norske forhold Norsk er det foretrukne språket Ikke post personlig informasjon Ikke gjenpost slettet eller fjernet innhold Diskuter sak, ikke person Ikke rediger tittelen på artikler du lenker til Ikke vær en særinteresse med Redditkonto Bidra til en mangfoldig forside Ikke post rasistisk, voldelig, sjikanøst eller diskriminerende innhold Forhold deg til norsk lov Ut over disse punktene, så gjelder reddiketten og regler for Reddit som helhet.

Welcome to Reddit, the front page of the internet. Become a Redditor and subscribe to one of thousands of communities. De kunne ikke føle noe som helst. Flyet landet tilslutt i Australia og det var påtide.

Landingen gikk helt katastrofalt, flyet styrtet. En passasjer drømte att han ble drept i flyulykken men heldigvis var det bare romvesener som styrte flyet. De hadde fire tullinger av rang ved sin side. Geir, Ulf, Henrik som er så sta, og Pål. Romvesene ble intens forelsket i Ulf, så mye at Henrik ble sjalu. Romvesnet sitt kjønn ble borte. Ingen var i tvil. Dette skyldes definitivt hormonforstyrrelser som følge av for lite inntak av stekte kjøttboller på flyet.

Dessverre hadde ikke kokken vært edru på 7 år, og ble altids sliten foran en tufs av en sønn han hadde. Sønnen Vårgard var heller ikke edru, han var så jevla dritings som det er mulig sånn det går for ho Berte. Berte begynte å lage en terte med blåbær. Den likte Vårgard veldig dårlig han sa til sinn penis:. Ingen vil vite att ho er et gedigent rasshøl akkurat som Henrik. Hadde veldig lyst på en liten og rar formet tomat. Merkelig at hele menneskeheten var opptatt av den.

Men den var usedvanlig ikke tomataktig nok til å. Den var mer enn det man kunne forvente. Derfor vurderte jeg å hoppe fra nærmeste balkong til drivhuset, og det gjorde jeg. Jeg landet, og alt ble som en drøm er ute do ved drivhuset hos. Berte var det siste de tenkte På. Så jeg bestemte meg for å gå videre med livet mitt sammen med den store stygge ulven! Nemlig yppersteprest Henrik av Sverige. På turen til Gøteborg og via Gekås, ble morsom og snodig på semme tid, siden Henrik hadde med seg svenske svinekoteletter til bestemor.

Hun derimot hadde allerede lagd rompa til sinn elsker i stekeovnen, og krydret den med doktor proktors Prompepulver. Da den hadde kjølnet, trodde alle de andre at prompepulveret var hvitpepper, tørket spærm, som luktet vondt og smakte godt. Til dessert ble det den merkeligste sjokoladekake dekket med tykk jødselmasse og gule nonstop. Det trodde Henrik var begynnelsen på noe super ekstremt entusiastisk.

Han var derimot super ekstremt overveldet over funnet av bestefar sine hjemmelagde dildo, den var en tro kopi av Henriks hjemmelagde øks. Det rare var at den gule øksen ikke var gul likevel, den var rød. Alle var sjokkerte over nye dildoen som var økseformet til ære for Trump sine sexlyster.

Henrik visste ikke at Trump hadde gjemt øksa bak Det Hvite Hus. Derfor reiste Henrik til den mest shady kebabshappa i byen. Den hadde en trump spesial på menyen. Ikke en obama spesial som de fleste andre. Derfor måtte det bli den. Henrik bestilte to kebab trump spesial til segselv og en forbipasserende. Han kjøpe også fire kebab trump spesial.

Skikkelig godt dette her utbrøt Donald J, Trump og hans nye sjefskokk i presidenthuset mesterkokk Eyvind Heavenjord Sammen utgjorde de. Donald Trumps testikler dyppet i ananasjuice var dagens hovedrett den skulle serveres til ham selv på et fat lagd av gull Obama var invitert og resten av slekta hans i Narvik Sentrum. Der møtte det opp Secret Service agenter med russiske dadler.

Og finske fiken Narviks ordfører kom også til selskapet som fant sted midt mellom de høye fjell. De tre vise menn var også tilstede sammen med Hanne. Nå var gjestene kommet, plutselig skjedde det.

Air Force Airlines, krasj lander midt i sentrum så all hamburger med dobbel bacon ble totalt most til pinneved og deretter konsumert av Hanne og hennes lesbiske kjæreste, Hanne som skulle danne en ond syklubbmafia samme med Henrik og hans penis som var 33 år eldre enn ham selv, og transplantert fra sin shemale moren hans.

Hanne og Henrik,de måtte bare stoppe, og deretter synge en sang om Henriks penis den var kort og gikk slik:. Utbrøt plutselig den Bitte, bitte lille den virkelig knøttlille super ekstremt lille helt utrolig lille universets super lille söta bror Hänrik med de store og sterke bicepsmusklene.

Nå vet jeg hva jeg må tvinge Giske til Afghanistan. Der skal han møte tre enorme fantoranger med AK47 og 72 levende agresive tinnsoldatter. De bærer på trehåndsverd og to kasser med pils og 4 pizza med kruttsterk jalapeño. Sa Kari Traa sin demente oldemor. Hun var altids med på en real ananas lunsj med ananasringer, ananasterninger. Han ble ikke voldtatt av sine Secret Service kollegaer, men resten ble knullet av Fantorangen , den fløffy kroppen til den oransje fantorangen var så fløffy og oransj og snabelen var mye større enn til vanlig, og derfor måtte Trump stappe snabelen sin inni snabelen til Hillary Clintons ektemann, og ut munnen, det ble ingen middag på ham den kommende uken pga av kjeven var brukket av neshorn som var på rømmen fra dyreparken i Kristiansand.

Neshornet ble oppdaget på vei mot Jon Blund sitt store skumle heksehus, der hadde noen skremt det så. Egentlig kan ingen være med til TheDarkSeeds sitt hus pga han ligger begravd under isen , men alle prøvde er som deg din rødhårete ape som sier din enda mer rødhårede en ho er nedentil, knallrød kjønnshårjungel som er så tjukk at ingen noensinne har setten gal okse se like rødt som hun gjorde.

Da en mann kom til meg og spurte om å få se. Da de sluttet å le, ble det helt stille som i graven. Nå er alle lydene helt borte. Stillheten er fullstendig øredøvende. Bort igjenom gatene, å det er det værste rælet de noensinne hadde glemt seg selv helt borti skauen ved en dedigen tosk som er rå sexy og heit som sola midt på sommeren. Men det var en bikkjekald januardag "- Jeg er forvirret! Hillary ble rasende på de falske nyhetene til Alexander Rybak hadde sagt at han hvil i fred skal.

Gud være medoss og alle ble fullstendig forvirret. For han var for å spa sand i rompa til Kim Joung. Radioaktivte sandet ble helt glo heit da det kom tre tyske helikoptere og tre franske-albanske surialister fra Trondheim, som ble rare av at hjernen ble til most grøt, som bananmos og flytende. Som den var, var det forvirrende å skjønne hvordan den skulle virke, fordi den ikke var overhode virkbar faktisk helt ubrukelig og for spærmet.

Helt gjennomsyltet av tip oldefar sin gamle sure sperm og eld gammle stinkende pillråtne tykktarmsgrøt som skal serveres som garnityr til. Trump og Kim Jong-un sitt hjem, der han har en samling hoss sinn eldgammle tippoldefar som daua av depresjonen sin. Han var lei av å alltid være så deprimert. Han var alltid utakknemlig ovenfor alle som ikke var rå søte shemale og øvrige transpersoner fra organisasjonen for anonyme transpersoner og legning i tvil om sine indre begjær og lyster Derfor ble det rett og slett for sprøtt og surrealistisk at noe forvekslet kjønnsorganet med en ost fra indre Mongolia og et tacoshell fra Odense i Danmark.

Men like fullt av Kim Jong Un sitt spisskammer som inneholdt masse lemlestete personer fra bakgatene i Taiwan Disse skulle nå bli overført til Trump sin kontor for å jobbe som hans sexslaver på kontoret hans. Ingen husket navnet fordi hun hadde for langt navn, fleste kalte henne Voldvann, og det ble ofte misforstått av forståelige årsaker.

Som eksempelvis at hun aldri fikk telefonsamtaler fra selveste Vannverket, fordi de var så fornøyde med obrinnelige navnet at de ikke ville endre den. Navnet var fint slik den er i øyeblikket. Nå var det bare råtene kakker på Voldvann sin rare oppsvulmede penis, som legene måtte fikse. En kakkerspesialist ble forfær, ho Voldvann måtte opereres umiddelbart for å ikke. Dermed bla alle trærne revet opp fra bakken.

Gravemaskinene jobbet døgnet rundt med å rive ned familietreet, som blokkerte utsikten til spritsjappa på hjørnet, den var roten til djevelen selv nemlig Jack Daniels, han derimot var. Opp Rapporter 2 Pliscin Pliscin Bruker.

All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost. From the ashes, a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken, The crownless again shall be king.

TheDarkSeeds - SCM 8 mai 0 bruker e leser denne tråden 0 medlemmer, 0 gjester, 0 skjulte brukere. Community Forum Software by IP. Vis nytt innhold Retningslinjer. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg. Borten Moe-selskap kjøper Norske Shell-andeler for 4,5 milliarder Tu. Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript.

Lage historie av 3 ord i vær setning. Side 1 av 1 2 3 Neste ». Fungerer omentrent det samme som Vår felles historie og Lage setning av 3 ord gitt , Men her skal den røde tråden håldes hele veien.

Første til fjerde del: Spoiler I-Del Rolf gikk ut og snublet over en stor stein, som hadde rullet ned fra åsen til Ivar Aasen. Ivar Aasen hadde det ikke greit. Han savnet steinen som rullet vekk fra Aasens ås. Steinen het Steinar, hard var Steinar. Laget av stein, tung i tillegg. Faktisk 58 kilo, samme som kona. Billig brukt import, Men overraskende pålitelig. Et godt koneemne, god til mye. Vårrullene er sunne og metter mange. Rolf var misunnelig, han ville også ha seg vårruller.

II-Del Men ikke nudler med smak av blod, organisk svette, pultost, chili, og flammespytt fra en Svenske med tabascoånde.

Men ingen forstod hva de sa. Blir man drita, er det bare danse oppå bordet. III-Del Uten å miste en stinkende truse med lange bremsespor som luktet intenst av svett rumpe og florerende flatluskoloni.

Slo hardt på Prestens store bjeller, han hylte julekveldsvisa. Julekveldsvisa ble så Forbudt å synge, bannlyst i kirka. På årets julaften og på nyttårsaften. Så kom hverdagen, og stresset igjen.

IV-Del Et skikkelig balletak. Nok til å skvise dem til totalt ugjenkjennelig masse. Det viste seg at Superman hadde tatt feil baller i treningshallen i Veranger treningssenter, ved en kjedelig misforståelse, da ble Vegar irritert fordi det var han som skulle bruke ballene. Selve ballene var laget av veldig tøyelig jern, de kunne strekkes 3 ganger lengden på tuppen av penisen hvis man tok av forhuden til den selveste gummitarzan oppi trerne mot vestsiden av Finnskogen, øst for Dovre.

Spoiler V-Del en grufull tragedie som involverte en hissig hoppende Kenguru ved Sarpsborg Zoologiskhage.

Rett overfor hoppeslottet fløy undulaten forbi før den styrtet i fleisen på en mannevond rottweiler , den hunden ble slaktet og brukt som potensmiddel for eldre norske sexturister. De turistene ble brutalt drept av uenderlig stor penis som var pervers og egentlig ikke særlig godt likt med stor sur munn, og hatet av alle, unntatt lille Vilde i huset over veien. Da blir hun skikkelig uendelig kåt. Det ender som regel med endeløs orgasme. Sånne kvelder er fulle av spenning og endeløs underholdnig som ikke engang stopet, det varte absolutt hele natta.

Og helt til Politiet grep inn. Politiet måtte derfor tilkalle Ole Ivars som lagde stor oppblåst gresskar med soppsaus og egg, etterfulgt av konsert og dansegalla. Dette ble en helaften av en like som ikke var så spektaluært av noe somhelst form av utenomjordisk jentetiss eller innenjordisk guttetiss, dem begge hadde røkt for mye av kanabis og bestemors gamle ullsokker.

Der fant de en dude som Laget lapskaus av søpla til naboen over gaten ved   VI-Del siden av rådhuset. Resten av folket ble fullstendig sjokkert, de visste ikke sine arme råd, hvor en de satt og sto. Den hemmeligheter var en medfødt hjernefeil som fikk han grønnjævelig misunnelig på Tors tidsmaskin, som var ganske heftig og tøff av konstruksjon, med egenskaper hinsides vår verden. President Donald Trump ble skit forbanna på radikale islamister som tok selfies med kona til ekspresident Barack Obama, som han egentlig hadde et veldig dårlig forhold til.

Hellstrøm ble med, da sa han; - Hvor er jeg!! Og smakte pyton men ikke vondt, av en merkelig grunn. Dette førte til massive frostskader på demmes kjønnsdeler. De var ikke særlig komfortable men veldig gode til å suge til seg   VII-Del næringsstoffer fra andre bekjente slektninger. Unntatt Onkel Skrue han viste hva som foregikk fordi nevøen hans hadde laget masse rot med ekstremt mange søte thailandske flyvertinner på et direktefly til Andeby. Når de kom ble det et kaos av uante uproposjonale uhellige dimensjoner av organiske sædseller av ukjent opprinnelse, men ganske trolig sunn og næringsrik men smaker av sur og rotten gammel kloakk og innvoller fra en grå og hvit skitten albino rotte.

Rotta var fullstendig befestet av rabies og var altfor feit til å komme seg inn i buret sitt, da måtte den slanke seg skikkelig et lyn turn uten målbart sidestykke. Russlands Putin derimot var med på noe helt sensasjonelt som gikk ut porten og til Erna Stoltenbergs sin gamle Opel Ascona, den med doble weberforgassere, og ettermontert kulegrill i hekken. Det luktet valgflesk og råtne tranbær fra stortinget nedover hele Putins dress og helt til dåsa ble blåst opp.

Dressen så ikke ut i måneskinn og på dagen derpå var det gruelig ekkelt å bli minnet på alle rekene som råtnet i solskinnet. Spoiler IX-Del ute i uværet. Listhaug likte ikke stive peniser fordi hun ble altids skremt av dem.

Hun husket Hagens sin ekstreme store samling av spinnville munnfuller med seige enorme ekle peniser. Dem måtte så renvaske dem fra alt som ble påstått av ekstreme negativitet samt spor av løgn og juks og bedrageri, ingen   X-Del tenke at dem hadde et svar.

Russens herjinger i fylla ble foreviget og ekstrem lang-dryg video som var så kort at ingen gadd å se på at noen hadde ekstreme monster peniser, men latterlige små baller, dem var like små som hasselnøtter. Og selve penisene var like ekstreme som en reinspikka ekte norsk og salte som en ekte nordlending fra indre Salten. Øl, likte han å smøre på skiene sine fordi at han fikk ekstra fart med lett øl.

XI-Del Leverpostei med banan bled smaddret av politikeren som hadde en svamp på hodet til Roger. Det var riktignok   XII-Del mye han ikke var forberedt på, som for eksempel at skoene manglet både såler og innlagt vann med luftfiltre og organisk plattfotinnlegg med hjemmelagd fordervet gammelt ull som han kjøpte hos en gammel trollmann langt oppe der kjempene bor langt inni skogen.

Spoiler XIII-Del helt til han forsvant inni en psykotisk boble av plast å luft som han ikke ante hvor kom hen. De var kjempekåte alle sammen, en som   XIV-Del de er som søte små kjæledyr ved en stor som en å kjempe med en drittsekk, som var helt lik Rune berg, som en gal ellefant og dritta gås som pikken til Lars blir sur når den er så stor. Nå som det er en stor som vil inn i dassen til grøftefinn også kjent som en grøft graver som graver seg langt inn i fjellet med en grøftgravende fjellgraver som kuttet av penisen til Lars.

Vaginaøya var så enorm som vaginaen til giga kjempen Ruth som fucker seg til jordensindre, sånn   XV-Del som ho drar til en enorm øy med bare Shemale, med Arabiske kåte idioter som var så ekstremt gale etter ho at de slo ho ut som Iron Mike Tyson. XVI-Del - Neida, de var slappe, veldig slappe. Og dæven hakke døtte skløtte så var alle horene de møtte fra Holmestrand på tur mot strømmen. Men ingen visste at hun faktisk hadde glemt en håndgranat oppe i en sexforetning, ved den lange hylla som ingen kjente til, der fant de også en dildo på størrelse med en fyrstikk som jo må testes med en lighter for å se om den funker så bra som alle tror.

Han var altfor rå til å dodge unna de fem hundre brennende fyrstikker som kom fra oven. Heldigvis fant han seg selv hos Rudolf sinn New Age sekt, der de måtte utføre diverse ritualer som ingen trodde var fysisk mulig å utføre før nanoteknologi ble implementert i hans tissesladd, der de ikke er for slapp for å kunne onnanere ved en av de største gresk ortodokse kirkene ved grekland's hovedstad, der det blåste sterk storm i alle kanter, og de som ikke pulte nå, fikk ikke gjort annet enn å pule.

Mens de pulte gikk de inn i de dype havet under et tjukt lag av tyggis. Der fant den rester fra et stort måltid som hun hadde stappet full av bittesmå penis hår fra den ene kuken   XIX-Del til Henrik. Dessverre trodde alle at det ikke kunne være Asbjørnsen og Mo, men Hansen og Pettersen. Og dermed brøt helvete løs for alle de involverte, men også Erna Solberg forsøkte å sprøyte inn litt is fra Trump sin frosne nese.

Dem var ikke de smarteste av de minste ekornene. Henrikke liker ikke soppstuing til middag hos tip tip oldemoren sin. Absolutt motbydelig sa karene   XX-Del som deretter løp etter bestefaren for å ræv slikke han bokstavlig talt. De tok frem hvert sitt håndvåpen men la de pent ned på bakken. Ut fra ambulansen kom en illsint julenisse og to tungt alkoholiserte voldtektsforbrytere De utbrøt følgende: Spoiler XXI-Del - Henrik, din lille ynkelige dritt, du samlet en mobb men klarte ikke være en voldtektsforbryter!

De hjalp til med å tørke rævva til pilotene og navigatøren og Henrik, men da ble det bråk. Som altids var harde som ammunisjon. Den likte Vårgard veldig dårlig han sa til sinn penis: Hvor er vi, lurte de på. Hvor skal vi hvor er vi i det glade liv. Hanne og Henrik,de måtte bare stoppe, og deretter synge en sang om Henriks penis den var kort og gikk slik: De bærer på trehåndsverd og to kasser med pils og 4 pizza med kruttsterk jalapeño Pizzaen skulle serveres.

Hun var altids med på en real ananas lunsj med ananasringer, ananasterninger ananasbåter, ananasjuice og ananaskanapéer, ananascocktails, ananassalat. Og plutselig føyk hennes alzheimerske oldefar rett opp i rektum til Trump sin Secret Service agent John Smith. Da en mann kom til meg og spurte om å få se min feminine side, og alle lo med ham. For han var for å spa sand i rompa til Kim Joung som er helt fri for sand Nord-Koreas sandkrise har vært ekstrem radioaktivt siden sanden ble stappet i rompa til noen andre enn bare Kim og Donald Trump, vi snakker om Disse to må   XXVII-del: Radioaktivte sandet ble helt glo heit da det kom tre tyske helikoptere og tre franske-albanske surialister fra Trondheim, som ble rare av at hjernen ble til most grøt, som bananmos og flytende appelsin og potet, så måtte dem for faen skrelle 40 kilo poteter og kvintillioner druer og jordbær, med en drueskreller og en merkelig sak som ingen ville ta på.

Helt gjennomsyltet av tip oldefar sin gamle sure sperm og eld gammle stinkende pillråtne tykktarmsgrøt som skal serveres som garnityr til Trump og Kim Jong-un sitt hjem, der han har en samling hoss sinn eldgammle tippoldefar som daua av depresjonen sin. Slavekontraktene var dritdårlige pga alle lemmene som måtte tilfredsstilles Ørene, tærne, og kjønnsorganene som lå tett inntil en   XXVIII-del: Nå er det rotete i familietreet fordi broren er usikker på familetreet.

Spoiler en lysende engel med hvite vinger en skikkelig broiler som var veldig veldig veldig liten bare 73 centimeter og 1km bred veldig rar kroppsfasong , mildt sagt, med store lange ben og en enorm albue. Nå er albuen alene ganger større enn den knøtt lille naboen sin gnu.

Heisann og hoppsann og fallera ra "om julekvelden da" Er hallalribba bra Syng i vei i en fei tralala. Hipp hurra , sang Frode plutselig "kan du synge? Synging er så hypnotiserende at alle besvimer. Untatt den store Alexander, som har altids hatet det at alle besvimte. De segnet om at de ble hentet i sykebil. Rettere sagt likbil med Biltema styling spinners, devileyes, papp-spoiler rullemalt med bengalakk , Pedersen racing grenrør og kappa fjærer.

Kappa var veldig ivrige som sponsorer. Spanderte full tank med spylervæske, så drakk han halve flasken med spylervæske som han kjøpte med falske penger. Pluss en sixpack Battery, energi drikken ikke bilbatteri, som dere ordnet sist snakk om dritings. Spoiler som han var , han drakk opp hele flasken med for surnet sæd blandet med vodka og muggent fluesopp og litt julmust , det ble litt av et nachspiel av like, alle ble sørpe dritings og en måtte fraktes til legevakta.

Han behøvde umiddelbar sexøkt med Siv , Erna og Trine. De ble altfor ivrige på å suge penisen til Fantorangen. Helt sinnssykt som det bare kan bli når alt er forspermet med masse ekkelt drit som lukter vondt.

Men du sier at det faktisk er penis fett utrolig men sant. Det var merkelig hvor finner jeg nummeret til legevakta , rettere sagt spesialist på en orgie med bare ekstremt rare tanker om pudding og badekar kaviar og st.

Og mye annet Nå er det masse nakne shemale og ekle mannegriser i denne tråden til profesor Gaus. Han var sinnssyk i hodet sitt. Så sinnsykt at ingen trodde på at han var så rar og sinnssyk som han aldri har vært ifølge sin mor og foster bestemor samt kongolesiske åttemenning , dem var altids smittet med AIDS.

Absolutt alle sammen bortifra lille tassen ,lille lille tasseliten til en shemale som likte å ha enorm penis å skryte av hvor stor den faktisk er i.

..

Sexy nakne damer trondheim sex

Sexy nakne damer trondheim sex

SKYPE ONLINE CHAT ANAL FUCK AND CREAMPIE

Noen her på BI? Stanghelle bommer nok en gang Sylvi Listhaug aftenposten. Startet firma med konfirmasjonspenger nrk. Offentlige sykehus bruker mer ressurser på pasienter med høyere utdanning — NRK Norge nrk. Ikke dårlig melding fra NRK i. MDG oppfordrer utenriksministeren til å kalle den amerikanske ambassadøren inn på teppet om barna som skilles fra foreldrene på grensen mellom USA og Mexico.

Nordmenn har blitt mindre skeptiske til innvandring nrk. Nordmann dømt for å ha lastet ned intime bilder av Hollywood-stjerner vg. Litt seint ute med kaveh memes men.. Barberblader på nett self.

Høyre slakter byrådets miljøfest til mill. Formue og lånekassestipend self. Predikantene må stanse reklamen etter VG-avsløring: Anbefalinger i for bytte av bank Spørsmål self.

Det verste man kan være i er syk! Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy. Ingen hadde lyst på sæden til kåten på hjørnet som var faren til Henrik. Alle barna skjemtes, unntatt de som ikke kjente Henrik. De kunne ikke føle noe som helst. Flyet landet tilslutt i Australia og det var påtide. Landingen gikk helt katastrofalt, flyet styrtet. En passasjer drømte att han ble drept i flyulykken men heldigvis var det bare romvesener som styrte flyet.

De hadde fire tullinger av rang ved sin side. Geir, Ulf, Henrik som er så sta, og Pål. Romvesene ble intens forelsket i Ulf, så mye at Henrik ble sjalu. Romvesnet sitt kjønn ble borte. Ingen var i tvil. Dette skyldes definitivt hormonforstyrrelser som følge av for lite inntak av stekte kjøttboller på flyet. Dessverre hadde ikke kokken vært edru på 7 år, og ble altids sliten foran en tufs av en sønn han hadde. Sønnen Vårgard var heller ikke edru, han var så jevla dritings som det er mulig sånn det går for ho Berte.

Berte begynte å lage en terte med blåbær. Den likte Vårgard veldig dårlig han sa til sinn penis:. Ingen vil vite att ho er et gedigent rasshøl akkurat som Henrik. Hadde veldig lyst på en liten og rar formet tomat. Merkelig at hele menneskeheten var opptatt av den. Men den var usedvanlig ikke tomataktig nok til å. Den var mer enn det man kunne forvente. Derfor vurderte jeg å hoppe fra nærmeste balkong til drivhuset, og det gjorde jeg. Jeg landet, og alt ble som en drøm er ute do ved drivhuset hos.

Berte var det siste de tenkte På. Så jeg bestemte meg for å gå videre med livet mitt sammen med den store stygge ulven! Nemlig yppersteprest Henrik av Sverige. På turen til Gøteborg og via Gekås, ble morsom og snodig på semme tid, siden Henrik hadde med seg svenske svinekoteletter til bestemor. Hun derimot hadde allerede lagd rompa til sinn elsker i stekeovnen, og krydret den med doktor proktors Prompepulver. Da den hadde kjølnet, trodde alle de andre at prompepulveret var hvitpepper, tørket spærm, som luktet vondt og smakte godt.

Til dessert ble det den merkeligste sjokoladekake dekket med tykk jødselmasse og gule nonstop. Det trodde Henrik var begynnelsen på noe super ekstremt entusiastisk. Han var derimot super ekstremt overveldet over funnet av bestefar sine hjemmelagde dildo, den var en tro kopi av Henriks hjemmelagde øks.

Det rare var at den gule øksen ikke var gul likevel, den var rød. Alle var sjokkerte over nye dildoen som var økseformet til ære for Trump sine sexlyster. Henrik visste ikke at Trump hadde gjemt øksa bak Det Hvite Hus. Derfor reiste Henrik til den mest shady kebabshappa i byen. Den hadde en trump spesial på menyen. Ikke en obama spesial som de fleste andre.

Derfor måtte det bli den. Henrik bestilte to kebab trump spesial til segselv og en forbipasserende. Han kjøpe også fire kebab trump spesial. Skikkelig godt dette her utbrøt Donald J, Trump og hans nye sjefskokk i presidenthuset mesterkokk Eyvind Heavenjord Sammen utgjorde de. Donald Trumps testikler dyppet i ananasjuice var dagens hovedrett den skulle serveres til ham selv på et fat lagd av gull Obama var invitert og resten av slekta hans i Narvik Sentrum.

Der møtte det opp Secret Service agenter med russiske dadler. Og finske fiken Narviks ordfører kom også til selskapet som fant sted midt mellom de høye fjell. De tre vise menn var også tilstede sammen med Hanne. Nå var gjestene kommet, plutselig skjedde det. Air Force Airlines, krasj lander midt i sentrum så all hamburger med dobbel bacon ble totalt most til pinneved og deretter konsumert av Hanne og hennes lesbiske kjæreste, Hanne som skulle danne en ond syklubbmafia samme med Henrik og hans penis som var 33 år eldre enn ham selv, og transplantert fra sin shemale moren hans.

Hanne og Henrik,de måtte bare stoppe, og deretter synge en sang om Henriks penis den var kort og gikk slik:. Utbrøt plutselig den Bitte, bitte lille den virkelig knøttlille super ekstremt lille helt utrolig lille universets super lille söta bror Hänrik med de store og sterke bicepsmusklene. Nå vet jeg hva jeg må tvinge Giske til Afghanistan. Der skal han møte tre enorme fantoranger med AK47 og 72 levende agresive tinnsoldatter.

De bærer på trehåndsverd og to kasser med pils og 4 pizza med kruttsterk jalapeño. Sa Kari Traa sin demente oldemor. Hun var altids med på en real ananas lunsj med ananasringer, ananasterninger. Han ble ikke voldtatt av sine Secret Service kollegaer, men resten ble knullet av Fantorangen , den fløffy kroppen til den oransje fantorangen var så fløffy og oransj og snabelen var mye større enn til vanlig, og derfor måtte Trump stappe snabelen sin inni snabelen til Hillary Clintons ektemann, og ut munnen, det ble ingen middag på ham den kommende uken pga av kjeven var brukket av neshorn som var på rømmen fra dyreparken i Kristiansand.

Neshornet ble oppdaget på vei mot Jon Blund sitt store skumle heksehus, der hadde noen skremt det så. Egentlig kan ingen være med til TheDarkSeeds sitt hus pga han ligger begravd under isen , men alle prøvde er som deg din rødhårete ape som sier din enda mer rødhårede en ho er nedentil, knallrød kjønnshårjungel som er så tjukk at ingen noensinne har setten gal okse se like rødt som hun gjorde.

Da en mann kom til meg og spurte om å få se. Da de sluttet å le, ble det helt stille som i graven. Nå er alle lydene helt borte. Stillheten er fullstendig øredøvende. Bort igjenom gatene, å det er det værste rælet de noensinne hadde glemt seg selv helt borti skauen ved en dedigen tosk som er rå sexy og heit som sola midt på sommeren. Men det var en bikkjekald januardag "- Jeg er forvirret! Hillary ble rasende på de falske nyhetene til Alexander Rybak hadde sagt at han hvil i fred skal.

Gud være medoss og alle ble fullstendig forvirret. For han var for å spa sand i rompa til Kim Joung. Radioaktivte sandet ble helt glo heit da det kom tre tyske helikoptere og tre franske-albanske surialister fra Trondheim, som ble rare av at hjernen ble til most grøt, som bananmos og flytende.

Som den var, var det forvirrende å skjønne hvordan den skulle virke, fordi den ikke var overhode virkbar faktisk helt ubrukelig og for spærmet. Helt gjennomsyltet av tip oldefar sin gamle sure sperm og eld gammle stinkende pillråtne tykktarmsgrøt som skal serveres som garnityr til.

Trump og Kim Jong-un sitt hjem, der han har en samling hoss sinn eldgammle tippoldefar som daua av depresjonen sin. Han var lei av å alltid være så deprimert. Han var alltid utakknemlig ovenfor alle som ikke var rå søte shemale og øvrige transpersoner fra organisasjonen for anonyme transpersoner og legning i tvil om sine indre begjær og lyster Derfor ble det rett og slett for sprøtt og surrealistisk at noe forvekslet kjønnsorganet med en ost fra indre Mongolia og et tacoshell fra Odense i Danmark.

Men like fullt av Kim Jong Un sitt spisskammer som inneholdt masse lemlestete personer fra bakgatene i Taiwan Disse skulle nå bli overført til Trump sin kontor for å jobbe som hans sexslaver på kontoret hans. Ingen husket navnet fordi hun hadde for langt navn, fleste kalte henne Voldvann, og det ble ofte misforstått av forståelige årsaker. Som eksempelvis at hun aldri fikk telefonsamtaler fra selveste Vannverket, fordi de var så fornøyde med obrinnelige navnet at de ikke ville endre den.

Navnet var fint slik den er i øyeblikket. Nå var det bare råtene kakker på Voldvann sin rare oppsvulmede penis, som legene måtte fikse. En kakkerspesialist ble forfær, ho Voldvann måtte opereres umiddelbart for å ikke. Dermed bla alle trærne revet opp fra bakken.

Gravemaskinene jobbet døgnet rundt med å rive ned familietreet, som blokkerte utsikten til spritsjappa på hjørnet, den var roten til djevelen selv nemlig Jack Daniels, han derimot var. Opp Rapporter 2 Pliscin Pliscin Bruker. All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost. From the ashes, a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken, The crownless again shall be king.

TheDarkSeeds - SCM 8 mai 0 bruker e leser denne tråden 0 medlemmer, 0 gjester, 0 skjulte brukere. Community Forum Software by IP. Vis nytt innhold Retningslinjer. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg. Borten Moe-selskap kjøper Norske Shell-andeler for 4,5 milliarder Tu. Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript. Lage historie av 3 ord i vær setning. Side 1 av 1 2 3 Neste ». Fungerer omentrent det samme som Vår felles historie og Lage setning av 3 ord gitt , Men her skal den røde tråden håldes hele veien.

Første til fjerde del: Spoiler I-Del Rolf gikk ut og snublet over en stor stein, som hadde rullet ned fra åsen til Ivar Aasen. Ivar Aasen hadde det ikke greit. Han savnet steinen som rullet vekk fra Aasens ås. Steinen het Steinar, hard var Steinar. Laget av stein, tung i tillegg. Faktisk 58 kilo, samme som kona.

Billig brukt import, Men overraskende pålitelig. Et godt koneemne, god til mye. Vårrullene er sunne og metter mange. Rolf var misunnelig, han ville også ha seg vårruller. II-Del Men ikke nudler med smak av blod, organisk svette, pultost, chili, og flammespytt fra en Svenske med tabascoånde. Men ingen forstod hva de sa. Blir man drita, er det bare danse oppå bordet. III-Del Uten å miste en stinkende truse med lange bremsespor som luktet intenst av svett rumpe og florerende flatluskoloni.

Slo hardt på Prestens store bjeller, han hylte julekveldsvisa. Julekveldsvisa ble så Forbudt å synge, bannlyst i kirka. På årets julaften og på nyttårsaften. Så kom hverdagen, og stresset igjen. IV-Del Et skikkelig balletak. Nok til å skvise dem til totalt ugjenkjennelig masse. Det viste seg at Superman hadde tatt feil baller i treningshallen i Veranger treningssenter, ved en kjedelig misforståelse, da ble Vegar irritert fordi det var han som skulle bruke ballene.

Selve ballene var laget av veldig tøyelig jern, de kunne strekkes 3 ganger lengden på tuppen av penisen hvis man tok av forhuden til den selveste gummitarzan oppi trerne mot vestsiden av Finnskogen, øst for Dovre. Spoiler V-Del en grufull tragedie som involverte en hissig hoppende Kenguru ved Sarpsborg Zoologiskhage. Rett overfor hoppeslottet fløy undulaten forbi før den styrtet i fleisen på en mannevond rottweiler , den hunden ble slaktet og brukt som potensmiddel for eldre norske sexturister.

De turistene ble brutalt drept av uenderlig stor penis som var pervers og egentlig ikke særlig godt likt med stor sur munn, og hatet av alle, unntatt lille Vilde i huset over veien. Da blir hun skikkelig uendelig kåt. Det ender som regel med endeløs orgasme. Sånne kvelder er fulle av spenning og endeløs underholdnig som ikke engang stopet, det varte absolutt hele natta.

Og helt til Politiet grep inn. Politiet måtte derfor tilkalle Ole Ivars som lagde stor oppblåst gresskar med soppsaus og egg, etterfulgt av konsert og dansegalla. Dette ble en helaften av en like som ikke var så spektaluært av noe somhelst form av utenomjordisk jentetiss eller innenjordisk guttetiss, dem begge hadde røkt for mye av kanabis og bestemors gamle ullsokker.

Der fant de en dude som Laget lapskaus av søpla til naboen over gaten ved   VI-Del siden av rådhuset. Resten av folket ble fullstendig sjokkert, de visste ikke sine arme råd, hvor en de satt og sto. Den hemmeligheter var en medfødt hjernefeil som fikk han grønnjævelig misunnelig på Tors tidsmaskin, som var ganske heftig og tøff av konstruksjon, med egenskaper hinsides vår verden.

President Donald Trump ble skit forbanna på radikale islamister som tok selfies med kona til ekspresident Barack Obama, som han egentlig hadde et veldig dårlig forhold til. Hellstrøm ble med, da sa han; - Hvor er jeg!! Og smakte pyton men ikke vondt, av en merkelig grunn. Dette førte til massive frostskader på demmes kjønnsdeler. De var ikke særlig komfortable men veldig gode til å suge til seg   VII-Del næringsstoffer fra andre bekjente slektninger. Unntatt Onkel Skrue han viste hva som foregikk fordi nevøen hans hadde laget masse rot med ekstremt mange søte thailandske flyvertinner på et direktefly til Andeby.

Når de kom ble det et kaos av uante uproposjonale uhellige dimensjoner av organiske sædseller av ukjent opprinnelse, men ganske trolig sunn og næringsrik men smaker av sur og rotten gammel kloakk og innvoller fra en grå og hvit skitten albino rotte. Rotta var fullstendig befestet av rabies og var altfor feit til å komme seg inn i buret sitt, da måtte den slanke seg skikkelig et lyn turn uten målbart sidestykke. Russlands Putin derimot var med på noe helt sensasjonelt som gikk ut porten og til Erna Stoltenbergs sin gamle Opel Ascona, den med doble weberforgassere, og ettermontert kulegrill i hekken.

Det luktet valgflesk og råtne tranbær fra stortinget nedover hele Putins dress og helt til dåsa ble blåst opp. Dressen så ikke ut i måneskinn og på dagen derpå var det gruelig ekkelt å bli minnet på alle rekene som råtnet i solskinnet. Spoiler IX-Del ute i uværet. Listhaug likte ikke stive peniser fordi hun ble altids skremt av dem. Hun husket Hagens sin ekstreme store samling av spinnville munnfuller med seige enorme ekle peniser.

Dem måtte så renvaske dem fra alt som ble påstått av ekstreme negativitet samt spor av løgn og juks og bedrageri, ingen   X-Del tenke at dem hadde et svar. Russens herjinger i fylla ble foreviget og ekstrem lang-dryg video som var så kort at ingen gadd å se på at noen hadde ekstreme monster peniser, men latterlige små baller, dem var like små som hasselnøtter.

Og selve penisene var like ekstreme som en reinspikka ekte norsk og salte som en ekte nordlending fra indre Salten. Øl, likte han å smøre på skiene sine fordi at han fikk ekstra fart med lett øl.

XI-Del Leverpostei med banan bled smaddret av politikeren som hadde en svamp på hodet til Roger. Det var riktignok   XII-Del mye han ikke var forberedt på, som for eksempel at skoene manglet både såler og innlagt vann med luftfiltre og organisk plattfotinnlegg med hjemmelagd fordervet gammelt ull som han kjøpte hos en gammel trollmann langt oppe der kjempene bor langt inni skogen.

Spoiler XIII-Del helt til han forsvant inni en psykotisk boble av plast å luft som han ikke ante hvor kom hen. De var kjempekåte alle sammen, en som   XIV-Del de er som søte små kjæledyr ved en stor som en å kjempe med en drittsekk, som var helt lik Rune berg, som en gal ellefant og dritta gås som pikken til Lars blir sur når den er så stor.

Nå som det er en stor som vil inn i dassen til grøftefinn også kjent som en grøft graver som graver seg langt inn i fjellet med en grøftgravende fjellgraver som kuttet av penisen til Lars.

Vaginaøya var så enorm som vaginaen til giga kjempen Ruth som fucker seg til jordensindre, sånn   XV-Del som ho drar til en enorm øy med bare Shemale, med Arabiske kåte idioter som var så ekstremt gale etter ho at de slo ho ut som Iron Mike Tyson. XVI-Del - Neida, de var slappe, veldig slappe.

Og dæven hakke døtte skløtte så var alle horene de møtte fra Holmestrand på tur mot strømmen. Men ingen visste at hun faktisk hadde glemt en håndgranat oppe i en sexforetning, ved den lange hylla som ingen kjente til, der fant de også en dildo på størrelse med en fyrstikk som jo må testes med en lighter for å se om den funker så bra som alle tror. Han var altfor rå til å dodge unna de fem hundre brennende fyrstikker som kom fra oven. Heldigvis fant han seg selv hos Rudolf sinn New Age sekt, der de måtte utføre diverse ritualer som ingen trodde var fysisk mulig å utføre før nanoteknologi ble implementert i hans tissesladd, der de ikke er for slapp for å kunne onnanere ved en av de største gresk ortodokse kirkene ved grekland's hovedstad, der det blåste sterk storm i alle kanter, og de som ikke pulte nå, fikk ikke gjort annet enn å pule.

Mens de pulte gikk de inn i de dype havet under et tjukt lag av tyggis. Der fant den rester fra et stort måltid som hun hadde stappet full av bittesmå penis hår fra den ene kuken   XIX-Del til Henrik.

Dessverre trodde alle at det ikke kunne være Asbjørnsen og Mo, men Hansen og Pettersen. Og dermed brøt helvete løs for alle de involverte, men også Erna Solberg forsøkte å sprøyte inn litt is fra Trump sin frosne nese.

Dem var ikke de smarteste av de minste ekornene. Henrikke liker ikke soppstuing til middag hos tip tip oldemoren sin. Absolutt motbydelig sa karene   XX-Del som deretter løp etter bestefaren for å ræv slikke han bokstavlig talt. De tok frem hvert sitt håndvåpen men la de pent ned på bakken.

Ut fra ambulansen kom en illsint julenisse og to tungt alkoholiserte voldtektsforbrytere De utbrøt følgende: Spoiler XXI-Del - Henrik, din lille ynkelige dritt, du samlet en mobb men klarte ikke være en voldtektsforbryter! De hjalp til med å tørke rævva til pilotene og navigatøren og Henrik, men da ble det bråk. Som altids var harde som ammunisjon. Den likte Vårgard veldig dårlig han sa til sinn penis: Hvor er vi, lurte de på.

Hvor skal vi hvor er vi i det glade liv. Hanne og Henrik,de måtte bare stoppe, og deretter synge en sang om Henriks penis den var kort og gikk slik: De bærer på trehåndsverd og to kasser med pils og 4 pizza med kruttsterk jalapeño Pizzaen skulle serveres.

Hun var altids med på en real ananas lunsj med ananasringer, ananasterninger ananasbåter, ananasjuice og ananaskanapéer, ananascocktails, ananassalat. Og plutselig føyk hennes alzheimerske oldefar rett opp i rektum til Trump sin Secret Service agent John Smith. Da en mann kom til meg og spurte om å få se min feminine side, og alle lo med ham. For han var for å spa sand i rompa til Kim Joung som er helt fri for sand Nord-Koreas sandkrise har vært ekstrem radioaktivt siden sanden ble stappet i rompa til noen andre enn bare Kim og Donald Trump, vi snakker om Disse to må   XXVII-del: Radioaktivte sandet ble helt glo heit da det kom tre tyske helikoptere og tre franske-albanske surialister fra Trondheim, som ble rare av at hjernen ble til most grøt, som bananmos og flytende appelsin og potet, så måtte dem for faen skrelle 40 kilo poteter og kvintillioner druer og jordbær, med en drueskreller og en merkelig sak som ingen ville ta på.

Helt gjennomsyltet av tip oldefar sin gamle sure sperm og eld gammle stinkende pillråtne tykktarmsgrøt som skal serveres som garnityr til Trump og Kim Jong-un sitt hjem, der han har en samling hoss sinn eldgammle tippoldefar som daua av depresjonen sin. Slavekontraktene var dritdårlige pga alle lemmene som måtte tilfredsstilles Ørene, tærne, og kjønnsorganene som lå tett inntil en   XXVIII-del: Nå er det rotete i familietreet fordi broren er usikker på familetreet. Spoiler en lysende engel med hvite vinger en skikkelig broiler som var veldig veldig veldig liten bare 73 centimeter og 1km bred veldig rar kroppsfasong , mildt sagt, med store lange ben og en enorm albue.

Nå er albuen alene ganger større enn den knøtt lille naboen sin gnu. Heisann og hoppsann og fallera ra "om julekvelden da" Er hallalribba bra Syng i vei i en fei tralala. Hipp hurra , sang Frode plutselig "kan du synge? Synging er så hypnotiserende at alle besvimer.

Untatt den store Alexander, som har altids hatet det at alle besvimte. De segnet om at de ble hentet i sykebil. Rettere sagt likbil med Biltema styling spinners, devileyes, papp-spoiler rullemalt med bengalakk , Pedersen racing grenrør og kappa fjærer. Kappa var veldig ivrige som sponsorer. Spanderte full tank med spylervæske, så drakk han halve flasken med spylervæske som han kjøpte med falske penger. Pluss en sixpack Battery, energi drikken ikke bilbatteri, som dere ordnet sist snakk om dritings.

Spoiler som han var , han drakk opp hele flasken med for surnet sæd blandet med vodka og muggent fluesopp og litt julmust , det ble litt av et nachspiel av like, alle ble sørpe dritings og en måtte fraktes til legevakta. Han behøvde umiddelbar sexøkt med Siv , Erna og Trine. De ble altfor ivrige på å suge penisen til Fantorangen.

Helt sinnssykt som det bare kan bli når alt er forspermet med masse ekkelt drit som lukter vondt. Men du sier at det faktisk er penis fett utrolig men sant. Det var merkelig hvor finner jeg nummeret til legevakta , rettere sagt spesialist på en orgie med bare ekstremt rare tanker om pudding og badekar kaviar og st. Og mye annet Nå er det masse nakne shemale og ekle mannegriser i denne tråden til profesor Gaus.

Han var sinnssyk i hodet sitt.

Hjelp, spørsmål og svar self. Regulert salg av cannabis og utdeling av heroin til rusmisbrukere kan løse hovedstadens gjengproblemer Betalingsmur minervanett. Politiet anker Stella Mwangi-dommen nettavisen. Det nye EU-direktivet kan forandre Internett slik vi kjenner det i dag itavisen.

En kulturhistorisk tragedie v. Noen her på BI? Stanghelle bommer nok en gang Sylvi Listhaug aftenposten. Startet firma med konfirmasjonspenger nrk. Offentlige sykehus bruker mer ressurser på pasienter med høyere utdanning — NRK Norge nrk. Ikke dårlig melding fra NRK i.

MDG oppfordrer utenriksministeren til å kalle den amerikanske ambassadøren inn på teppet om barna som skilles fra foreldrene på grensen mellom USA og Mexico.

Nordmenn har blitt mindre skeptiske til innvandring nrk. Nordmann dømt for å ha lastet ned intime bilder av Hollywood-stjerner vg. Litt seint ute med kaveh memes men.. Barberblader på nett self. Høyre slakter byrådets miljøfest til mill. Rotta var fullstendig befestet av rabies og var altfor. Apropos rotter, Donald Trumps Trump Tower var det ekstremt mange hårete gnagere nede ved kjelleren. De ødela det hemmelige overvåkningsrommet som var så topp hemmelig og sikret.

Ingen skjønte hvordan Miss universe, for hen med pokalen. Universe derimot var så sjalu på puppene at hennes egne ble blåst opp med lystgass og hydrogen. Russlands Putin derimot var med på noe helt sensasjonelt som gikk ut porten og til Erna Stoltenbergs sin gamle Opel Ascona, den med doble. Duften av Wunderbaum med bacon og monster pølser.

Det luktet valgflesk og råtne tranbær fra stortinget nedover hele Putins dress og helt til dåsa. Dressen så ikke ut i måneskinn og på dagen derpå var det gruelig ekkelt å bli minnet på. De ble spydd ut av alle asconaens åpninger og ut av kjeften kom en ekstremt målrettet prosjektilspystråle mot Putin og den store sure Trump. Men rikosjerte av Ernas panserkjole som sendte strålen mot en drøss av skam-fansen som stod å røyka hasj oppi Holmenkollen.

Men de lo, steine og gale av alt som de hadde røyka. Påskemorgen slukker sorgen over å være en fortapt synder. Intet nytt under presenningen, sa Northug etter barneskirennet nedi Tanzania i Afrika.

Johaugs nakenbading var erotisk, ble det hevdet fra WADA, med stor begjær. Pornhub betalte store president Trump doser med ekte tjall fra Bolivia der ingen fikk kjeft av politiet for å ha en stiv penis. Hun husket Hagens sin ekstreme store samling av spinnville.

Og bildet av en enorm vagina fra en mus som han likte utrolig godt, men som ikke var spesielt søt eller god på smak. Han skjemtes utrolig mye fordi han var avhengig av giftige råtne råtter. Til tross for sine egne familie som også var mot fri bruk av pirattaxi fra våre nye landsmenn ved stortinget. Dem betalte ikke skatt av sine egne inntjente pirattaxipenger og matpengene sine. Dem måtte så renvaske dem fra alt som ble påstått av ekstreme negativitet samt spor av løgn og juks og bedrageri, ingen.

De har altids en annen løsning på slike absurde filosofiske spørsmål som var både komisk og fullstendig latterlig. Russens herjinger i fylla ble foreviget og ekstrem lang-dryg video som var så kort. Og selve penisene var like ekstreme som en reinspikka ekte norsk og salte som en ekte nordlending.

Han trengte litt smøring for å få litt gli på skiene sine. Øl, likte han å smøre på skiene sine fordi. Han drakk alltid mye lettøl hver fredag når han gjorde et skirenn ved Follos dype skoger i tjukkeste Trøndelag.

Så endte han på søppeldynga etter tidenes værste flatfyll og standup pubb-tur med villige vakre shemale's. Så ble det totalt harmoni når presten blåste i sekkepipa og sugde på en diger stiv agurk uten skall og substans eller smak, og med 3 kg sennep oppå, og en spiseskje svart pepper ble lyden helt en annen enn med full surround.

Den stanken luktet helt for jævlig godt, at mange kjente den over hele universet, t. Mars og Jupiter ble nesten truffet av digre kampesteiner som kom fra Jupiters største pukkverk på månen Europa. Ingen av de hadde egentlig noe mat i kjøleskapet eller penger i sparebøssa til lillebror. Så han måtte danse seg ut av skapet for å fortelle at Aliens voldtokk kona til broren til Intergalaksepolitiet kom og voldtok broren, samt sine egne kolegaer fra uteseksjonen for Gjelsten Holding AS og Alta Produkter.

Det hele var en forvirrende opplevelse av uante dimensjoner. Vær av dimensjonene hadde 2 ulike tids paradokser, med dobbelte parallelle univers som snurret baklengs var en snut nedi postkassen til Adolf Hittler, han kom veldig langt på vei til å gjøre noe han ikke kunne. Kjempe trærne virker mot sin hensikt i å være store trær ved mye mindre trær. De minste trærne var veldig små og de store veldig, veldig store.

Så ble trærne et sted lang, mye mye mye lengre borte også i en by på andre siden av det ytrerom i et distant, men likevel nært var det en galakse som eksploderte og lagde en vaffelrøre der det var veldig mange av nakne shemale som badet i både vaffelrøren og tykk organiskt sædgrøt. Det smakte helt for jevlig bedretten av gamle truser som ikke var verken bomull eller stein er lovlig til en viss grad, er han mentalt ustabil og må være på psykiatrisk i 3 dager å netter.

Å da vokste penisen hans jevla stor å så ble den da men er ingen som vil ha den nå for at den for den ble ikke helt normal liten, ekstremt gigantisk steinhard og sprengt ble den. Helle dussen se på det ekle regnet er helt topp på en dag skal han solo seg under regnværsdagen, til slutt ble han så klissette att han skrikker; "- Hjelp jeg er ekstremt forspermet.

Som var så fortettet i hjernecellene han ble hjernedød momentant av stivheten. Inhule ledere uten sæd å kondomer kommer ikke langt med her i tidenes største masseorgie som var skikkelig ræva på grisen skitten fyllesex med med han selv,i sinn egen dritt som er hans rumpe.

Hans som han heter Stjerten Flat Lusen, er sønnen til hans egen rompe. Som driter som en enormt monster som er drita full av djevel..

Og all faenskap er i doom hell og brimstone er veldig ræva fra en psyko faen, som er altfor superpsyko etter en sex orgy med Rune Rudberg å alle kåte dyrene hans. De var kjempekåte alle sammen, en som.

Nå som det er en stor som vil inn i dassen til grøftefinn også kjent som en grøft graver som graver seg langt inn i fjellet med en grøftgravende fjellgraver som.

Og han blir gal av tanken på å bore i urinhullet, helt inn han skriker jeg er offisielt kvinne. Som er så helsprøtt at ingen kun se at han faktisk var sex gal som en forelsket hore. Ho er så ufattelig sexy og kåt delux nå, som ingen andre var. De andre ikke sett seg selv i speilet på flere år å måneder, skal være intakt av att ho er usedvanlig stygg og brei kjæftet og helvetes illeluktende jævla krake. Fra en annen jævla planet som heter jala Coria, på Jala Coria bodde det mengde vis av skrotsamlere som bodde ved en opplåst koie langt uti vagina øya, der ingen menn var å se.

Vaginaøya var så enorm som vaginaen til giga kjempen Ruth som fucker seg til jordensindre, sånn. Med enorme grusomme tøfler i hver rompa til alle de små barna. De barna var ikke så veldig glade på dem men likevel tok dem alle seg en veldig stor burstagskake laget av banan, sitron, krem, å smaker så uenderlig godt av kaka. Som er utrolig fantastisk magisk som er veldig rar og intenst på en annerledes grusom måte, da en vi er en enorm penis som er kåt men helt uten ambisjoner og sprutemner.

Så plutselig ser det ut som noen fra Barne-TV rettere sagt fantorangen vil kjøpe seg til en kåt, men ikke så stygg og fæl traktor der alt var som en drøm. Men plutselig spratt det frem en liten kanin. Kaninen kom frem fra skjulestedet sitt ved sinn egen sjø. Da tok kaninen frem den største motorsagen med en gang, og gikk mot nærmeste rå kåte pornostjerner. Han snudde ryggen til ho, men hun så en and som sa "- Hei!

Hvorfor er jeg her nå, og hvorfor er ho så veldig ekstremt flinkt til å løpe oppover sin egen penis som er stiv og enorm, som små, umodne gutter som er så fryktelig og hard?

Så slappe ingen trodde det var mulig, all ble bevitnet universets ubalanse i deres ujevne alder. Er dere farlige for samfunnet? Men likevel valgte de å hoppe ut i luften og landet midt i byen værste strøk. Der kunne dem alle pule alle horene i byen, trodde de. Men de to måtte vokse opp i slummen som to magedansere med ræva opp i foten til Harald Rex.

Og deretter reinkarnerte Osama Bin seg for dem og sa at de må løpe til spærm sjøen og der skulle de dø. Så de dro heller mot Canada. Og dæven hakke døtte skløtte så var alle horene de møtte fra Holmestrand på tur mot.

Så fikk de se den lille katten de har ventet på bli voldtatt i senga til ho Trine. Men der var det for få biler til hans ottob selv. Så derfor måtte de lete videre etter flere steder å kjøpe litt kjøttkakefarse på tilbud som ikke var laga av rottekjøtt.

Det viste seg at morra til Kåre den kåte. Så skulle alle ta på ho å han ble ekstremt kåt, så veldig sexgal og raff kjefting. Han måtte bare tenne lunten sinn og sigaren sin, men den eksploderte å da pang.

Sa han til sin gammeltante Gerda, som hadde en meget trang bluse og en veldig ekstremt enorm stor rød, svulmende, blodsprengt klitoris. Så tok dem av for alle penga, til Adolf Hitlers svigerinne som også var en stor idiot Men ingen visste at hun faktisk hadde glemt en håndgranat oppe i en sexforetning, ved den lange hylla som ingen kjente til, der fant de også en dildo på størrelse.

Dermed tokk de tak i fire store lange peniser og stappa de inn i fyrstikkesken med fyrstikker i. Vondt var det for alle sammen. Han var altfor rå til å dodge unna de fem hundre brennende fyrstikker. Heldigvis fant han seg selv hos Rudolf sinn New Age sekt, der de måtte utføre diverse ritualer. Mens de pulte gikk de inn.

Dermed ble alle sugd inn i ræva til Trump sinn eks, mens de sparket og slo hverandre. På veien inn fant de den merkelige blintarm opptrekkeren som ingen forsto seg på hvordan de skulle ta ibruk. De prøvde alt de kunne å bruke den og etter lang tid ble de bare helt lammet av det de ikke kunne fjerne fra den høyre tarmveggen, plutselig kom Trump i blindtarmen og sa at. Da spratt det plutselig frem en liten forvrengt søt penis som noen hadde brukt blintarm opptrekkeren feil vei på.

Da ble den så skremt at den begynte å hoppe fra bord til Nikita's vagina. Der fant den rester fra et stort måltid som hun hadde stappet full av bittesmå penis hår fra den ene kuken.

Da fikk alle hver sin sennepsflaske med Gin and tonic som de skulle bli drita full på. Og dermed brøt helvete løs for alle de. Dermed måtte Erna faktisk amputere begge ørene sine. Nå kan hun ikke høre noe, det syns hun var i overkant av henne selv så hun tok to peniser istedenfor som hun stappa inn i sjeften til Trump og sjefen til Kjartan og Henrik og Teodor. Derimot trodde dem at de store ekornene hadde knøtt småe peniser en av de minste i hele gjengen, Henrik het egentlig Henrikke Hansen, Henrikke ble ofte mobbet fordi han var ei jente.

Henrikke liker ikke soppstuing til middag. Derfor lagde oldemoren en stor kake til karene på søppelbilen, de likte faktisk den ikke. Absolutt motbydelig sa karene. Bestefaren likte det, han følte bakider kjempe, kjempe, kjempegodt og ble helt skjelven i lankene, så sjeit bestefar en lang diarekule rett inni "brødboksen" til den selveste Henrik.

Dermed måtte bestefar punge ut enda en diarekule og kroner til bestemor. Hun og hennes rare mann funderte om de skulle fjerne penisforbannelsen til deres sønnesønn, på grund av hans utuktige oppførsel med Henrik. Derfor ble det bestemt av vår venn doktor Herbert Brockmann og hans sønn sykepleier Brock Herbertsen, de var altids klare for litt klipp og sting, skulle dra på fylletur med Henrik til Berlin.

Der møtte de svigersønnen han hadde kjøpt fra en afrikansk krigsherre i Somalia. Krigsherren Samhud Halá menneskesmugler for Han ble kjørt til sykehus med testiklene i klem. Farmoren hans kjørte bak ambulansen men kom likevel frem først, fordi ambulansen møtte på en stor utfordring.

Midt i veien sto det en isbil med tilbud til sultne somaliere som var så lystne på is. De tok frem hvert sitt håndvåpen. Så tok de istedenfor frem hvert sitt balltre, og raserte isbilen.

Ut fra ambulansen kom en illsint julenisse og to tungt alkoholiserte voldtektsforbrytere. Dermed måtte Henrik også bestille flybilletter engangsbillett til Syria. Flyet ble omdirigert til Australia før det gikk tom for toalettpapir på dassen, dermed måtte Henrik ta ansvar og samle inn lommetørkler fra resten av passasjerene og flyvertinnene.

De hjalp til med å tørke rævva til pilotene og navigatøren og Henrik, men da ble det. Alle trodde flyet ble kapret og de hadde ingen våpen til den enorme atomkrigen som Jens Stoltenberg truet Australia med. Det hadde ingen andre heller, bortsett fra den bakerste passasjeren fra Australia. Han hadde nemlig med seg mer enn nok av sin bestemors berømte sjokoladekake med sædsmak. Ingen hadde lyst på sæden til kåten på hjørnet som var faren til Henrik.

Alle barna skjemtes, unntatt de som ikke kjente Henrik. De kunne ikke føle noe som helst. Flyet landet tilslutt i Australia og det var påtide. Landingen gikk helt katastrofalt, flyet styrtet. En passasjer drømte att han ble drept i flyulykken men heldigvis var det bare romvesener som styrte flyet. De hadde fire tullinger av rang ved sin side. Geir, Ulf, Henrik som er så sta, og Pål. Romvesene ble intens forelsket i Ulf, så mye at Henrik ble sjalu. Romvesnet sitt kjønn ble borte.

Ingen var i tvil. Dette skyldes definitivt hormonforstyrrelser som følge av for lite inntak av stekte kjøttboller på flyet. Dessverre hadde ikke kokken vært edru på 7 år, og ble altids sliten foran en tufs av en sønn han hadde. Sønnen Vårgard var heller ikke edru, han var så jevla dritings som det er mulig sånn det går for ho Berte. Berte begynte å lage en terte med blåbær. Den likte Vårgard veldig dårlig han sa til sinn penis:. Ingen vil vite att ho er et gedigent rasshøl akkurat som Henrik.

Hadde veldig lyst på en liten og rar formet tomat. Merkelig at hele menneskeheten var opptatt av den. Men den var usedvanlig ikke tomataktig nok til å.

Den var mer enn det man kunne forvente. Derfor vurderte jeg å hoppe fra nærmeste balkong til drivhuset, og det gjorde jeg. Jeg landet, og alt ble som en drøm er ute do ved drivhuset hos.

Berte var det siste de tenkte På. Så jeg bestemte meg for å gå videre med livet mitt sammen med den store stygge ulven! Nemlig yppersteprest Henrik av Sverige. På turen til Gøteborg og via Gekås, ble morsom og snodig på semme tid, siden Henrik hadde med seg svenske svinekoteletter til bestemor. Hun derimot hadde allerede lagd rompa til sinn elsker i stekeovnen, og krydret den med doktor proktors Prompepulver. Da den hadde kjølnet, trodde alle de andre at prompepulveret var hvitpepper, tørket spærm, som luktet vondt og smakte godt.

Til dessert ble det den merkeligste sjokoladekake dekket med tykk jødselmasse og gule nonstop. Det trodde Henrik var begynnelsen på noe super ekstremt entusiastisk. Han var derimot super ekstremt overveldet over funnet av bestefar sine hjemmelagde dildo, den var en tro kopi av Henriks hjemmelagde øks. Det rare var at den gule øksen ikke var gul likevel, den var rød. Alle var sjokkerte over nye dildoen som var økseformet til ære for Trump sine sexlyster. Henrik visste ikke at Trump hadde gjemt øksa bak Det Hvite Hus.

Derfor reiste Henrik til den mest shady kebabshappa i byen. Den hadde en trump spesial på menyen. Ikke en obama spesial som de fleste andre. Derfor måtte det bli den. Henrik bestilte to kebab trump spesial til segselv og en forbipasserende.

Han kjøpe også fire kebab trump spesial. Skikkelig godt dette her utbrøt Donald J, Trump og hans nye sjefskokk i presidenthuset mesterkokk Eyvind Heavenjord Sammen utgjorde de.

Donald Trumps testikler dyppet i ananasjuice var dagens hovedrett den skulle serveres til ham selv på et fat lagd av gull Obama var invitert og resten av slekta hans i Narvik Sentrum. Der møtte det opp Secret Service agenter med russiske dadler. Og finske fiken Narviks ordfører kom også til selskapet som fant sted midt mellom de høye fjell.

De tre vise menn var også tilstede sammen med Hanne. Nå var gjestene kommet, plutselig skjedde det. Air Force Airlines, krasj lander midt i sentrum så all hamburger med dobbel bacon ble totalt most til pinneved og deretter konsumert av Hanne og hennes lesbiske kjæreste, Hanne som skulle danne en ond syklubbmafia samme med Henrik og hans penis som var 33 år eldre enn ham selv, og transplantert fra sin shemale moren hans. Hanne og Henrik,de måtte bare stoppe, og deretter synge en sang om Henriks penis den var kort og gikk slik:.

Utbrøt plutselig den Bitte, bitte lille den virkelig knøttlille super ekstremt lille helt utrolig lille universets super lille söta bror Hänrik med de store og sterke bicepsmusklene. Nå vet jeg hva jeg må tvinge Giske til Afghanistan. Der skal han møte tre enorme fantoranger med AK47 og 72 levende agresive tinnsoldatter.

De bærer på trehåndsverd og to kasser med pils og 4 pizza med kruttsterk jalapeño. Sa Kari Traa sin demente oldemor.

Hun var altids med på en real ananas lunsj med ananasringer, ananasterninger. Han ble ikke voldtatt av sine Secret Service kollegaer, men resten ble knullet av Fantorangen , den fløffy kroppen til den oransje fantorangen var så fløffy og oransj og snabelen var mye større enn til vanlig, og derfor måtte Trump stappe snabelen sin inni snabelen til Hillary Clintons ektemann, og ut munnen, det ble ingen middag på ham den kommende uken pga av kjeven var brukket av neshorn som var på rømmen fra dyreparken i Kristiansand.

Neshornet ble oppdaget på vei mot Jon Blund sitt store skumle heksehus, der hadde noen skremt det så. Egentlig kan ingen være med til TheDarkSeeds sitt hus pga han ligger begravd under isen , men alle prøvde er som deg din rødhårete ape som sier din enda mer rødhårede en ho er nedentil, knallrød kjønnshårjungel som er så tjukk at ingen noensinne har setten gal okse se like rødt som hun gjorde.

Da en mann kom til meg og spurte om å få se. Da de sluttet å le, ble det helt stille som i graven. Nå er alle lydene helt borte. Stillheten er fullstendig øredøvende. Bort igjenom gatene, å det er det værste rælet de noensinne hadde glemt seg selv helt borti skauen ved en dedigen tosk som er rå sexy og heit som sola midt på sommeren.

Men det var en bikkjekald januardag "- Jeg er forvirret! Hillary ble rasende på de falske nyhetene til Alexander Rybak hadde sagt at han hvil i fred skal. Gud være medoss og alle ble fullstendig forvirret. For han var for å spa sand i rompa til Kim Joung. Radioaktivte sandet ble helt glo heit da det kom tre tyske helikoptere og tre franske-albanske surialister fra Trondheim, som ble rare av at hjernen ble til most grøt, som bananmos og flytende.

Som den var, var det forvirrende å skjønne hvordan den skulle virke, fordi den ikke var overhode virkbar faktisk helt ubrukelig og for spærmet. Helt gjennomsyltet av tip oldefar sin gamle sure sperm og eld gammle stinkende pillråtne tykktarmsgrøt som skal serveres som garnityr til. Trump og Kim Jong-un sitt hjem, der han har en samling hoss sinn eldgammle tippoldefar som daua av depresjonen sin.

Han var lei av å alltid være så deprimert. Han var alltid utakknemlig ovenfor alle som ikke var rå søte shemale og øvrige transpersoner fra organisasjonen for anonyme transpersoner og legning i tvil om sine indre begjær og lyster Derfor ble det rett og slett for sprøtt og surrealistisk at noe forvekslet kjønnsorganet med en ost fra indre Mongolia og et tacoshell fra Odense i Danmark.

Men like fullt av Kim Jong Un sitt spisskammer som inneholdt masse lemlestete personer fra bakgatene i Taiwan Disse skulle nå bli overført til Trump sin kontor for å jobbe som hans sexslaver på kontoret hans. Ingen husket navnet fordi hun hadde for langt navn, fleste kalte henne Voldvann, og det ble ofte misforstått av forståelige årsaker. Som eksempelvis at hun aldri fikk telefonsamtaler fra selveste Vannverket, fordi de var så fornøyde med obrinnelige navnet at de ikke ville endre den.

Navnet var fint slik den er i øyeblikket. Nå var det bare råtene kakker på Voldvann sin rare oppsvulmede penis, som legene måtte fikse. En kakkerspesialist ble forfær, ho Voldvann måtte opereres umiddelbart for å ikke. Dermed bla alle trærne revet opp fra bakken. Gravemaskinene jobbet døgnet rundt med å rive ned familietreet, som blokkerte utsikten til spritsjappa på hjørnet, den var roten til djevelen selv nemlig Jack Daniels, han derimot var.

Opp Rapporter 2 Pliscin Pliscin Bruker. All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost. From the ashes, a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken, The crownless again shall be king.